Perníkovo-jablková bábovka bez vajec
Foto: janeg
Chutná a šťavnatá verzia bez vajec a laktózy.
Zdroj: Pinterest
10 minút
príprava
príprava
35-40 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Očistené jablká nakrájame na malé kocky a prikryjeme, aby nestmavli.
- 2
Vychladnuté rozpustené maslo zmiešame s cukrom a mliekom, pridáme zvyšné suroviny a dôkladne premiešame.
- 3
Cestom naplníme vymastenú bábovkovú formu a pečieme na 170 °C 35-40 minút. Kontrolujeme špáradlom.
- 4
Bábovku ešte teplú vyklopíme na tanier a po vychladnutí môžeme posypať práškovým cukrom alebo poliať čokoládovou polevou.
Tiež jablková bábovka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu