Recept som vyčítala zo Života.
Suroviny
Cesto: | |
6 ks |
|
200 g |
|
1 ks |
|
200 g |
|
1 ks |
|
100 ml |
|
100 ml vlažné |
|
3 PL |
|
Plnka: | |
450 ml |
|
150 g |
|
1 ks |
|
100 g nahrubo pomleté |
|
|
|
|
Postup
-
1
Cesto: Celé vajcia vyšľaháme s kryšt. a vanil. cukrom, prilievame mlieko. Nakoniec primiešame múku s práškom do perníka a olej. Cesto rozdelíme na dve polovice a do jednej zamiešame kakao.
- 2
Plnka: V mlieku rozmiešame puding s cukrom, povaríme do zhustnutia a ostavíme. Ešte do teplého krému zamiešame lieskovce.
- 3
Pokračovanie cesta: Kakaovú časť cesta vylejeme do vymast. a vysypaného plechu. Pečieme 10 minút v rúre vyhriatej na 200 st. Celzia. Predpečený korpus vyberieme a potrieme džemom a vylejeme pudingovú plnku. Navrch dáme druhú časť cesta a uhladíme. Teplotu v rúre znížime na 150 st. Celzia a koláč dopekáme ďalších 20 minút. Po upečení necháme koláč vychladnúť a pokvapkáme čokoládovou polevou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
škoda že nemáš foto .Po prečítaní mám chuť ich upiecť.Uložím a niekedy vyskúšam.