Perník s exkluzívnym pudingom
Foto: potravinarskavyrobaliana
15 minút
príprava
príprava
20-25 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
Postup je veľmi jednoduchý a rýchly. Všetky suroviny spolu vyšľaháme a podľa chuti môžeme pridať kúsky čokolády, sušené ovocie, orechy, strúhaný kokos...
- 2
Cesto najeleme na vymastený a hrubou múkou vysypaný plech a pečieme pri 175 °C 20 - 25 minút.
- 3
Upečený koláč môžeme potrieť Citrónovou polevou Liana alebo lekvárom, prípadne aj čokoládovou polevou. Časť múky v ceste sme nahradili vreckom PUDING TMAVÁ ČOKOLÁDA Liana, čo koláču pridalo na jemnosti a vláčnosti.
Tiež perníkový koláč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Iným čoko pudingom