Perníkový koláč
Perníkový koláč

Perník s exkluzívnym pudingom

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 17. februára 2020. Komerčný recept.
15 minút
príprava
20-25 minút
na 175 °C

Suroviny

300 g
1 bal.
300 g
500 ml
150 ml
3 PL
2 - 3 PL
2 ks
1 bal.
1 KL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Postup je veľmi jednoduchý a rýchly. Všetky suroviny spolu vyšľaháme a podľa chuti môžeme pridať kúsky čokolády, sušené ovocie, orechy, strúhaný kokos...

  2. 2

    Cesto najeleme na vymastený a hrubou múkou vysypaný plech a pečieme pri 175 °C 20 - 25 minút.

  3. 3

    Upečený koláč môžeme potrieť Citrónovou polevou Liana alebo lekvárom, prípadne aj čokoládovou polevou. Časť múky v ceste sme nahradili vreckom PUDING TMAVÁ ČOKOLÁDA Liana, čo koláču pridalo na jemnosti a vláčnosti.

Diskusia k receptu

marienka44
U nás nedostať kúpiť ten cokopuding Liana. Ako a čím ho môžem nahradiť?
evanaaa
Myslím, že sa asi treba len poriadne poobzerať, možno ten puding nájdem.....