Foto: afataga
Po nejakej dobe mi zas môj organizmus povedal, že nechce mäso, tak som improvizovala a vzniklo podľa mňa výborné, priam až veganské jedlo.
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
200 g alebo iné cestoviny |
|
1 PL |
|
1 šálka miešaná |
|
1 šálka alebo ľadový šalát |
|
1 PL |
|
1-2 ks |
|
1 ČL |
|
3 PL |
|
1 konzerva malá |
|
|
|
2 ks - strúčiky celé |
|
Postup
-
1
Dala som variť penne. Keď sa začali vairť, pustila som sa orestovať na oliv. oleji zeleninu, čínsku kapustu, cesnak a vňať, občas som podliala vodou z variacich sa penne. Celé to trvalo cca 7 min.
-
2
Pridala som chilli a tymián
-
3
A za chvíľu olivy, pretlak a soľ
-
4
Uvarené penne som pridala do panvice, pomiešala, hotovo. Na tanieri som ešte pokvapkala olivovým olejom. Kto chce, môže si pridať obľúbený syr, ja som nemala teraz chuť. K tomu šalát z čerstvej zeleniny.
Diskusia k receptu