Pena z kuracej pečene

sjuz - fotkasjuz, 16. marca 2010

Je výborná na hrianky či opečené toasty. Raz, keď sme pozerali Taliana, robil tento recept. Náhodou sme mali v chladničke restované kuracie pečienky, ktoré ostali z obeda, tak som vstala od telky a o chvíľu sme si už pochutnávali :) Čiže ak máte doma hotové pečienky, tak sa dajú aj takto využiť.

15 minút
príprava

Suroviny

350  g
1 ks
1  PL
10  cm pasty alebo 3 ks ančovičiek
1  dl
1  PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na oleji speníme cibuľku, pridáme kapary, ančovičky, premiešame a pridáme kuracie pečienky. Orestujeme minútku, pridáme víno a podusíme. Dôležité je, aby pečienky ostali vnútri ružové.

  2. 2

    Všetko spolu vymixujeme do peny a natierame na opečené toastové chleby alebo hrianky. Môžete ozdobiť vňaťou a púčikom kapary. My si k tomu dávame ešte pohár červeného :)

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Šikovná,tiež som to videla ,ale nenapadlo mi to urobiť.
Ja som hneď vyskočila od telky, pretože mám taký reflex, že keď len vidím či počujem "kapary" a "ančovičky", začnú mi tiecť sliny...:))
A keďže som mala tie pečienky, bola to rýchlovka:)
ja zjem aj niečo od ryby ale manžel ani cítit to je pochútka len moja aaj hríby moja zaležitost čaute diky