Pena z kuracej pečene

sjuz - fotkasjuz, 16. marca 2010

Je výborná na hrianky či opečené toasty. Raz, keď sme pozerali Taliana, robil tento recept. Náhodou sme mali v chladničke restované kuracie pečienky, ktoré Zobraziť celý popisJe výborná na hrianky či opečené toasty. Raz, keď sme pozerali Taliana, robil tento recept. Náhodou sme mali v chladničke restované kuracie pečienky, ktoré ostali z obeda, tak som vstala od telky a o chvíľu sme si už pochutnávali :) Čiže ak máte doma hotové pečienky, tak sa dajú aj takto využiť.

15 minút
príprava

Suroviny

350  g
1 ks
1  PL
10  cm pasty alebo 3 ks ančovičiek
1  dl
1  PL




Postup

  1. 1

    Na oleji speníme cibuľku, pridáme kapary, ančovičky, premiešame a pridáme kuracie pečienky. Orestujeme minútku, pridáme víno a podusíme. Dôležité je, aby pečienky ostali vnútri ružové.

  2. 2

    Všetko spolu vymixujeme do peny a natierame na opečené toastové chleby alebo hrianky. Môžete ozdobiť vňaťou a púčikom kapary. My si k tomu dávame ešte pohár červeného :)

Diskusia k receptu

bozulka
Šikovná,tiež som to videla ,ale nenapadlo mi to urobiť.
sjuz
Ja som hneď vyskočila od telky, pretože mám taký reflex, že keď len vidím či počujem "kapary" a "ančovičky", začnú mi tiecť sliny...:))
A keďže som mala tie pečienky, bola to rýchlovka:)
edimilka
ja zjem aj niečo od ryby ale manžel ani cítit to je pochútka len moja aaj hríby moja zaležitost čaute diky
noelia
Je noc, hlboka ale tepla Andaluzska a mne sa sice teraz nechce vyskocit zo sedacky, ale urcite to urobim zajtra a budem servirovat tuto dobrotu pri veceri s priatelmi. Velmi pekne dakujem za napad !




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia