Pena z kuracej pečene

sjuz - fotkasjuz, 16. marca 2010 12:45
Ďalšie recepty »

Je výborná na hrianky či opečené toasty. Raz, keď sme pozerali Taliana, robil tento recept. Náhodou sme mali v chladničke restované kuracie pečienky, ktoré ostali z obeda, tak som vstala od telky a o chvíľu sme si už pochutnávali :) Čiže ak máte doma hotové pečienky, tak sa dajú aj takto využiť.

15 min
príprava

Suroviny

350  g
1 ks
1  PL
10  cm pasty alebo 3 ks ančovičiek
1  dl
1  PL
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Na oleji speníme cibuľku, pridáme kapary, ančovičky, premiešame a pridáme kuracie pečienky. Orestujeme minútku, pridáme víno a podusíme. Dôležité je, aby pečienky ostali vnútri ružové.

  2. 2

    Všetko spolu vymixujeme do peny a natierame na opečené toastové chleby alebo hrianky. Môžete ozdobiť vňaťou a púčikom kapary. My si k tomu dávame ešte pohár červeného :)

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist