Pena z kuracej pečene
Autor receptu: sjuz
Je výborná na hrianky či opečené toasty. Raz, keď sme pozerali Taliana, robil tento recept. Náhodou sme mali v chladničke restované kuracie pečienky, ktoré ostali z obeda, tak som vstala od telky a o chvíľu sme si už pochutnávali :)
Čiže ak máte doma hotové pečienky, tak sa dajú aj takto využiť.
Postup
- Na oleji speníme cibuľku, pridáme kapary, ančovičky, premiešame a pridáme kuracie pečienky. Orestujeme minútku, pridáme víno a podusíme. Dôležité je, aby pečienky ostali vnútri ružové.
- Všetko spolu vymixujeme do peny a natierame na opečené toastové chleby alebo hrianky.
Môžete ozdobiť vňaťou a púčikom kapary.
My si k tomu dávame ešte pohár červeného :)