Foto: bedka
Recept je z Kuchárskej knihy pre zdravých a chorých. Je to trošku iná obmena našej klasiky zajaca s cesnakom a slaninou. Omáčka nemala chybu. Zobraziť celý popisRecept je z Kuchárskej knihy pre zdravých a chorých. Je to trošku iná obmena našej klasiky zajaca s cesnakom a slaninou. Omáčka nemala chybu. Zjedla by som ju aj bez zajaca.
porcií
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Očisteného králika posolíme a okoreníme, obalíme slaninou a zviažeme. Ja som ho iba prešpikovala tou slaninou.
- 2
Opečieme na masle, podlejeme vínom a pečieme. Pred dopečením ho podlejeme ešte kyslou smotanou. (Ja som nemala, tak som dala šľahačkovú.)
- 3
Omáčku zahustíme múkou s maslom a horčicou a necháme povariť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu