Foto: marcel83
60 minút
na 150 °C
na 150 °C
Postup
-
1
Rozporcujeme si králika podľa postupu: http://www.kuchyna.megdesign.sk/ako-rozporcovat-kralikazajaca/
- 2
Jednou polievkovou lyžicou bravčovej masti vytrieme jenskú misu. Naukladáme kúsky králika, okoreníme, osolíme, posypeme drvenou rascou, podlejeme vodou a na vrch položíme vetvičku rozmarínu.
- 3
Pečieme cca 30 minút prikryté, potom na cca 20 minút odokryjeme. Vypneme rúru, prikryjeme a necháme teplo spraviť svoju prácu /cca 10 min/.
- 4
Recept na celé jedlo tu: http://www.kuchyna.megdesign.sk/peceny-kralik-na-rasci-a-rozmarine/
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu