Foto: ola111
Pre všetkých,čo obľubujú kuraciu pečeň.
20 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rozmixovanú,alebo pomletú kuraciu pečeň,
-
2
olej,celé vajcia,vyšľahanú šľahačku,soľ,vegetu,mleté čierne korenie,dobre premiešame.
-
3
Zmes vylejeme do vymastenej,hrubou múkou vysypanej formy-jenská misa,srnčí chrbát.
-
4
Pečieme 20 minút zakryté alobalom,odkryjeme,pečieme asi 30 minút-je to individuálne, či je paštéta upečená,zistíme pomocou špajdle-pichneme uprostred,keď sa nelepí, je hotová.
-
5
Podávame teplé,alebo studené s chlebom,uhorkou,rôznymi šalátikmi.
dobrý nápad,tiež by som skúsila,len čo urobí tá smotana pri
sterilizácii...
i nezdravých,je na každom, čo si vyberie,ale znechucovať niekomu
dáke jedlo,to som nedovolila ani svojim deťom,keď boli malé.
a aké výstižné,ďakujem vám,všetkým.
cibuľkou som ju ešte nerobila,tiež to môže byť dobré,treba skúsiť.