Pečeňová paštéta

ola111 - fotkaola111, 10. apríla 2011
Pečeňová paštéta
Foto: ola111

Pre všetkých,čo obľubujú kuraciu pečeň.

20 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
2 dcl
4 ks
200 ml
  na vymastenie misy

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rozmixovanú,alebo pomletú kuraciu pečeň,

    Pečeňová paštéta - obrázok 1
  2. 2

    olej,celé vajcia,vyšľahanú šľahačku,soľ,vegetu,mleté čierne korenie,dobre premiešame.

    Pečeňová paštéta - obrázok 2
  3. 3

    Zmes vylejeme do vymastenej,hrubou múkou vysypanej formy-jenská misa,srnčí chrbát.

    Pečeňová paštéta - obrázok 3
  4. 4

    Pečieme 20 minút zakryté alobalom,odkryjeme,pečieme asi 30 minút-je to individuálne, či je paštéta upečená,zistíme pomocou špajdle-pichneme uprostred,keď sa nelepí, je hotová.

    Pečeňová paštéta - obrázok 4
  5. 5

    Podávame teplé,alebo studené s chlebom,uhorkou,rôznymi šalátikmi.

    Pečeňová paštéta - obrázok 5
Recept je zaradený do kategórií:
Kuracie mäso, Slovenská kuchyňa, Nátierky, Lacné jedlá, Pečené

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
super už dávno som hladala tento recept ...ukladám si