Tie najlepšie recepty z Varechy priamo do vášho mailu.
Suroviny
300 g
500 g
100 g
1 veľká
trochu
5 lyžic
trochu
trochu
trochu
1
Postup
1
Huby nadrobno nakrájame a udusíme s korením.Zmiešame s pečeňovým syrom,nadrobno pokrajanou cibuľou,posolíme a pokvapkáme koňakom.Podávame na plátkoch sendviča ako nátierku.....
@evanaaa- kockatý pečeňový syr rozmačkáme a vymiešame s ostatnými prísadami,včetne koňaku.......čo sa týka húb najlepšie sú čerstvé,môžu biť aj šanpiňony,alebo hliva.Zo sušenými som to neskúšal......
Hm... zajtra,ak nebude pršať odchádzame s manželom na huby.A určite túto tvoju nátierku vyskúšam.Nevieš mi povedať,či by sa nedala vysterilizovať a nechať aj na neskoršie použitie.Nátierok nikdy nie je dosť.
Nemáš takú skúsenosť?
Nemáš takú skúsenosť?
a dľžke sterilizácii cca 45-60 min.by to malo stačiť na dlkšie uskladnenie...