Foto: taxitaxi
Rýchla a chutná večera.
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
30 minút
na 230 °C
na 230 °C
Postup
-
1
Ošúpané zemiaky umyjeme a pokrájame na kolieska.Na plech dáme papier na pečenie a vysypeme tam zemiaky.Pridáme vegetu a olivový olej .Dáme piecť do rúry.
- 2
Zatiaľ si vymiešame bryndzu s kyslou smotanou a odložíme do chladničky.Slaninu nakrájame na pásiky a dáme vypiecť na panvicu z oboch strán do chrumkava. Na upečené zemiaky dáme nasekanú petržlenovú vňať,prelejeme bryndzovým dresingom a doložíme slaninu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu