Pečené mleté mäso

hulala12 - bez fotkyhulala12, 21. mája 2012

Suroviny

500 g
1 natvrdo
2 strúčiky prelisovaný
1 namočený v mlieku
3 natvrdo uvarené
100 g nakrájaný
50 g alebo šunka




Postup

  1. 1

    Mleté mäso ochutíme soľou, mletým čiernym korením, majoránom, prelisovaným cesnakom a sójovou omáčkou. Pridáme celé vajce, vyžmýkaný rožok a spolu premiešame. Necháme odstáť na chladnom mieste asi 40 minút. Potom masu rozložíme na alobal a uložíme na ňu plátky syra, mäkkej salámy, nasekanú petržlenovú vňať a do stredu uvarené vajcia. Vyformujeme bochník, ktorý preložíme do vymastenej zapekacej misy. Prikryjeme alobalom, podlejeme malým množstvom vody a vložíme piecť do vyhriatej rúry. Pred dopečením alobal odstránime a mäso necháme zapiecť.

Diskusia k receptu

gabculka
Včera som skúšala, roláda je výborná. Len neviem na čo je v surovinách uvedená majonéza, treba ju zamiešať do mäsa? Ja som pridala do mäsa trochu pochúťkovej smotany. Dík za recept.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia