Grilované kuracie krídla

Grilované kuracie krídla
Foto: tatranka
tatrankaTatranka, recept pridal: 18. júla 2010 15:00Ďalšie jeho recepty

Recept mi posunula priateľka.Som jej zaň vďačná,lebo ako sa vraví. Nemá chybu. Nemusím isť grilovať von,ale doma na grilovacej panvici si toto chutné jedlo môžem urobiť aj v zime.

Suroviny

4
porcie
45
minút
príprava
25
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Marinádu premiešame a krídla ponoríme deň do predu.Uložíme do chladu.
Grilované kuracie krídla - obrázok 1

2

Po vybratí z chladu,kuracie krídla v marináde zalejem olejom a premiešam.Takto sú pripravené na opekanie.Táto pruhovaná panvička je na nezaplatenie.
Grilované kuracie krídla - obrázok 2

3

Keď sa krídielka vypečú,príde na rad zeleninka,ktorú podávam ku grilovaným jedlám.Je rôzna,od mrkvy, papriky,paradajek,baklažánu.Proste opiecť chutne sa dá všetko.Tiež rada grilujem huby.
Grilované kuracie krídla - obrázok 3

4

Ku grilovanému mäsku ako prílohu tiež podávam opekané zemiačiky.Tento krát sa piekli v MR,na crisp funkcii.
Grilované kuracie krídla - obrázok 4

5

Hotové krídielka.
Grilované kuracie krídla - obrázok 5

6

Hotová opečená zeleninka.
Grilované kuracie krídla - obrázok 6

7

Ku hotovému jedlu,šalát z nastrúhanej mrkvi,kapusty a cibule,zaliatý sladkokyslým nálevom.
Grilované kuracie krídla - obrázok 7

8

Prestreté!
Grilované kuracie krídla - obrázok 8



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • elisticka, 18. júla 2010 o 18:45
    Martuška krásne prestretý stôl a vynikajúce menu :-))))))


  • enerrgizer, 18. júla 2010 o 18:50
    už si len sadnúť a jesť...pekné a dobré


  • tatranka, 18. júla 2010 o 18:51
    Ďakujem,za pochvalu Eliška.


  • jody, 18. júla 2010 o 19:42
    krásne! mňam! ukladám!


  • frezia68, 18. júla 2010 o 19:47
    Veru by som si pochutnala,lákavé :-)))


  • egreska, 18. júla 2010 o 21:00
    vyzera to fantasticky !!!


  • janger, 18. júla 2010 o 21:34
    @Tatranka , ked som ten obraztek videla, tak som si hned myslela, ze to bude od teba. Aka hostina na stole!!! My tiez robievame kridelka. Ale len tak, na normalnej panvici, s chrumkavou koztickou. A niekedy robime len tu tensiu cast kridelok, to je maskrta!


  • jerica, 18. júla 2010 o 23:48
    Ako vždy , chutné ,jedlé, a ten melón miesto koláča, mňam.


  • cavoris, 19. júla 2010 o 06:49
    super urcite vyskusam uz sa tesim


  • zdezda, 19. júla 2010 o 06:57
    Tatranka, ty si veľká labužníčka :-), super recept, slinky mi tečú, z foto vidno, že si veľmi pohostinná a rodinne založená. Paráda :-))


  • tatranka, 19. júla 2010 o 07:35
    Ďakujem za milé a veľmi povzbudzujúce komentáriky.


  • veronka8, 19. júla 2010 o 11:12
    presme takto aj ja v lete opekám aj príloha je rovnaká s melonom......


  • bozulka, 19. júla 2010 o 18:17
    @tatranka , vynikajúca kuchárka, dobrá fotografka. Oceňujem kultúru stolovania!Dnes som držala takú panvicu v ruke a zvažovala.Zajtra pošlem manžela pre panvicu.Mám gril v trúbe aj v mikrovlnke,ale myslím si,že toto je asi lepšie,rada sa pozerám.


  • 22janka22, 20. júla 2010 o 19:30
    U Vás sa človek naje ako v reštaurácii...


  • tatranka, 21. júla 2010 o 07:57
    @bozulka keď som si prečitala tvoj komentárik,tak som sa musela usmiať.Presne tak nejak na dva-krát som panvicu kupovala aj ja,pretože sa mi zdala drahá.No dnes už vôbec neľutujem,naopak doporučujem!


  • tatranka, 31. júla 2010 o 10:44
    @22janka22 To je milá pochvala.Dúfam,že v dobrej reštaurácii?


  • tatranka, 8. októbra 2011 o 22:27
    Ďakujem za vaše komentáriky.


  • praznula, 7. januára 2013 o 19:16
    Ja mám takúto panvičku z Ikei, je na nezaplatenie. Vrele odporúčam.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Ako zatočiť so stresom, únavou aj akné jednou ranou?
- Inzercia -
Podľa oficiálnych správ Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) má človek čeliaci nárokom všedného dňa stály nedostatok vitamínu C.

Zaváram, zaváraš, zavárame. Na slano a nakyslo.
Každý z nás ocení prísun rozmanitej zeleniny aj v zimnom období. Prečítajte si o zásadách a spôsoboch jej konzervovania.

Orechovo-chrenová nátierka
Po rokoch moravské vinárky opäť ožili. Pod taktovkou Evy Kloudovej vydali nedávno voľné pokračovanie Kuchařky moravských vinařek.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 38/2014: Pivová kuchárka Pivová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 19. septembra v denníku Pravda.


TOPlist