Pečené bryndzové jednohubky
Chuťovo skvelá a rýchla bryndzová pochúťka.
Postup
- 
                                                    1
                                                    Vypracujeme si tuhé cesto zmiešaním hladkej múky s maslom, bryndzou a soľou. 
- 2
Cesto odložíme do chladničky aspoň na 2 hodiny. 
- 3
Odležané cesto rozvaľkáme na hrúbku približne 0,5 cm a vykrajujeme napríklad kolieska. 
- 4
Kolieska preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Potrieme vajíčkom a posypeme napríklad sezamom, ľanovými semiačkami, rascou, orechami, ... 
- 5
Dáme piecť na 180 stupňov. Keď okraje začnú pekne zlatnúť, vyberieme z rúry. Dobrú chuť, priatelia! Tiež slané chuťovky:
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2







 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu