Pečené bravčové koleno

Michal Pažák
executive chef skupiny Al Dente Group, 30. septembra 2011
Pečené bravčové koleno
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Suroviny

1,5 - 1,7 kg




Postup

  1. 1

    Prípravu začíname deň vopred – nasolením a okorenením mäsa. Z cesnaku, horčice a tmavého piva pripravíme marinádu a koleno v nej marinujeme aspoň 12 hodín.

  2. 2

    Mäso uložíme na pekáč a pečieme pri nižšej teplote 2 až 2,5 hodiny.

Diskusia k receptu

janka255
Ocenila by som aj recept na ten biely dresing, prepokladam ze je cesnakovy.
jozka2
no sefe,tak ty si tam naukladal tych dobrot n len zahryznut,az sa mi slinky zbiehaju




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia