Pečená zelenina s bryndzou
Peter Pikovský
šéfkuchár Grandhotela v Starom Smokovci, 17. mája 2015
šéfkuchár Grandhotela v Starom Smokovci, 17. mája 2015

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
60 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
| 600 g (rôzne druhy) |
|
| 3 strúčiky |
|
| 30 g |
|
| 10 g |
|
| 2 g |
|
| 50 g |
|
| 3 g (tymian) |
|
| 100 g |
|
| 80 g |
|
| 20 g (alebo vínny) |
|
Postup
-
1
Očistenú koreňovú zeleninu nakrájame na väčšie kúsky, ktoré ukladáme na alobal, osolíme, okoreníme, pridáme maslo, med, tymian a cesnak.
- 2
Alobal zabalíme a pečieme v rúre pri 180 °C asi 60 minút. Vyberieme na tanier a pred podávaním posypeme čerstvou bryndzou a pokvapkáme balzamikovým octom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu