Pečená prepelička s raviolami
Miloš Miklánek
šéfkuchár reštaurácie Magnus v Trenčíne, 2. októbra 2009
šéfkuchár reštaurácie Magnus v Trenčíne, 2. októbra 2009
Foto: Reštaurácia Magnus Trenčín
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
40 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Prepeličky osolíme, okoreníme a dáme piecť do rúry na 170 stupňov Celzia cca 40 minút.
- 2
Múku zmiešame s vajcami a pripravíme cesto. Cesto vyvaľkáme a narežeme na obdĺžniky, ktoré budeme plniť.
- 3
Príprava plnky: Na oleji opražíme cesnak s cibuľou, pridáme diviačie mäso a dochutíme soľou.
- 4
Hotovou zmesou naplníme cestoviny (ravioli), ktoré uvaríme v osolenej vode. Pred podávaním prehrejeme ravioli v masle s tymianom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu