Pečená prepelička s raviolami

Miloš Miklánek
šéfkuchár reštaurácie Magnus v Trenčíne, 2. októbra 2009
Pečená prepelička s raviolami
Foto: Reštaurácia Magnus Trenčín
4
porcie
40 minút
príprava
40 minút
na 170 °C

Suroviny

4 ks
10 g
10 g
0,5 dl
400 g
4 ks
10 g
250 g
20 g
20 g
100 g
10 g




Postup

  1. 1

    Prepeličky osolíme, okoreníme a dáme piecť do rúry na 170 stupňov Celzia cca 40 minút.

  2. 2

    Múku zmiešame s vajcami a pripravíme cesto. Cesto vyvaľkáme a narežeme na obdĺžniky, ktoré budeme plniť.

  3. 3

    Príprava plnky: Na oleji opražíme cesnak s cibuľou, pridáme diviačie mäso a dochutíme soľou.

  4. 4

    Hotovou zmesou naplníme cestoviny (ravioli), ktoré uvaríme v osolenej vode. Pred podávaním prehrejeme ravioli v masle s tymianom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia