Pečená bravčová krkovička s kyslou kapustou

rolfynka - bez fotkyrolfynka, 6. júla 2011

patri k nasim oblubenym podobny tu bol ale tento je iny je tak z mojej hlavy

4
porcie
30 min minút
príprava
60 min minút
na 200 °C

Suroviny

4 ks
1 kg
 alebo jogurt
1 ks




Postup

  1. 1

    kyslu kapustu si pkrajam dam na pekac cibulu oprazim na masti dam ju na kapustu a premiesam krkovicku naklepem osolim okorenim dam na nu platok slaniny trocha kyslej kapusty a kusok klobasky zatocim prichytim sparadlom a dam ich do kapusty zakryte peciemu v rure ked je mesko meke polejem to cele kyslou smotanou a dam este odkryte zapiect zemiaky si uvarime v osolenej vode a podavame ako prilohu

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia