Foto: monciq
40 minút
príprava
príprava
20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Cibuľu nakrájame na drobno a opražíme do zlata. Pridáme mäso a orestujeme. K mäsu pridáme nakrájanú mrkvu,šampiňóny a hrášok. Osolíme, okoreníme a necháme podusiť. Ku koncu som pridala pár kvapiek worcesterskej omáčky. Do menšieho hrnca dáme bujóny, zalejeme 2 dcl vody a necháme zovrieť.
- 2
Zemiaky si uvaríme do mäkka. K uvareným pridáme mlieko, kúsok masla a urobíme zemiakovú kašu. Do zapekacej misky dáme mäsovú zmes, zalejeme vodou s bujónmi a na to rozotrieme zemiakovú kašu. Necháme piecť cca 20 minút na 200 stupňov.
- 3
Dobrú chuť.
- 2
Diskusia k receptu