Pastiersky koláč fotorecept

monciq - fotkamonciq, 25. augusta 2011
Pastiersky koláč (fotorecept)
Foto: monciq
40 minút
príprava
20 minút
na 200 °C

Suroviny

500 g
1 ks
2 ks
 za hrsť
3 ks
1 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Cibuľu nakrájame na drobno a opražíme do zlata. Pridáme mäso a orestujeme. K mäsu pridáme nakrájanú mrkvu,šampiňóny a hrášok. Osolíme, okoreníme a necháme podusiť. Ku koncu som pridala pár kvapiek worcesterskej omáčky. Do menšieho hrnca dáme bujóny, zalejeme 2 dcl vody a necháme zovrieť.

  2. 2

    Zemiaky si uvaríme do mäkka. K uvareným pridáme mlieko, kúsok masla a urobíme zemiakovú kašu. Do zapekacej misky dáme mäsovú zmes, zalejeme vodou s bujónmi a na to rozotrieme zemiakovú kašu. Necháme piecť cca 20 minút na 200 stupňov.

    Pastiersky koláč (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Dobrú chuť.

    Pastiersky koláč (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

nika72
zaujímavé...mám rada zapekané jedlá...určite skúsim..:o)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia