Pastiersky koláč (fotorecept)
Autor receptu: monciq
40 minút príprava |
20 minút na 200 °C |
Postup- Cibuľu nakrájame na drobno a opražíme do zlata. Pridáme mäso a orestujeme. K mäsu pridáme nakrájanú mrkvu,šampiňóny a hrášok. Osolíme, okoreníme a necháme podusiť. Ku koncu som pridala pár kvapiek worcesterskej omáčky.
Do menšieho hrnca dáme bujóny, zalejeme 2 dcl vody a necháme zovrieť.
- Zemiaky si uvaríme do mäkka. K uvareným pridáme mlieko, kúsok masla a urobíme zemiakovú kašu.
Do zapekacej misky dáme mäsovú zmes, zalejeme vodou s bujónmi a na to rozotrieme zemiakovú kašu. Necháme piecť cca 20 minút na 200 stupňov.
- Dobrú chuť.
|