Pastiersky koláč (fotorecept)

Autor receptu: monciq

40 minút
príprava
20 minút
na 200 °C

Postup

  1. Cibuľu nakrájame na drobno a opražíme do zlata. Pridáme mäso a orestujeme. K mäsu pridáme nakrájanú mrkvu,šampiňóny a hrášok. Osolíme, okoreníme a necháme podusiť. Ku koncu som pridala pár kvapiek worcesterskej omáčky. Do menšieho hrnca dáme bujóny, zalejeme 2 dcl vody a necháme zovrieť.
  2. Zemiaky si uvaríme do mäkka. K uvareným pridáme mlieko, kúsok masla a urobíme zemiakovú kašu. Do zapekacej misky dáme mäsovú zmes, zalejeme vodou s bujónmi a na to rozotrieme zemiakovú kašu. Necháme piecť cca 20 minút na 200 stupňov.
  3. Dobrú chuť.