Pastierský guláš

peter64 - fotkapeter64, 7. marca 2011

aj tento recept doniesla manželka

Suroviny

400-800 g
300 g
100 g
4 ks
4 ks
 starší alebo zemiak
2 ks




Postup

  1. 1

    Mäso pokrájame na kocky a osolíme.Údenú slaninu pokrájame nadrobno,rozpražime pridáme mäso a za stáleho miešania opražime zo všetkých strán.Potom pridáme očistenú pokrájanú cibuľu zeleninové papriky bez jadrovníka a dusíme do polomäkká.Zaprášime mletou červenou paprikou,okoreníme čiernym mletým korením,rajčiaky a dusíme domäkka.Nakoniec zahustíme postrúhaným starším chlebom alebo nastrúhaným zemiak a povaríme.Podávame posypané mladou cibuľkou pokrájanou nadrobno.

Diskusia k receptu

duschko
Gulas na akykolvek sposob mam velmi rad. Ukladam do MKK.
elekra
Tak ako môj manžel! Včera som varila, len som pridala kúsok bravčového mäsa, pár šampióonov a hlivu ustricovú. A do základu som dala aj trošku póru.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia