Parmezánové kuracie prsia

redakcia - fotkaredakcia, 3. septembra 2009
Parmezánové kuracie prsia
Foto: Pravda
3 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
60 g
1 hrsť
2-3 ks




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia jemne naklepneme, osolíme, okoreníme a obalíme v nastrúhanom parmezáne. Takto pripravené opekáme z oboch strán asi tri minúty z každej strany.

  2. 2

    Medzitým si pripravíme nálev z cukru, octu, vody, korenia a soli, do ktorého vmiešame na pásiky nakrájané zemiaky, lístky špenátu a obvarené lusky mladého cukrového hrášku.

  3. 3

    Tento šalát potom dáme na tanier a naň naservírujeme upečené kuracie prsia.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia