Paradajky v octovom náleve

redakcia - fotkaredakcia, 22. septembra 2009
20 minút
príprava

Suroviny

2 kg
4 ks
1 l
1 l
250 ml
1 PL
1 PL
1 KL
1 PL
1 PL
1/2 balíčka




Postup

  1. 1

    Paradajky umyjeme a necháme uschnúť. Každú paradajku desaťkrát prepichneme špáradlom a vložíme do pripravených pohárov. Cibuľky olúpeme a nakrájame na kolieska.

  2. 2

    V hrnci zmiešame všetky prísady na octový nálev. Pridáme nakrájané cibuľky a privedieme k varu. Necháme asi 2 minúty povariť, stiahneme z platne a vmiešame pomôcku na konzervovanie.

  3. 3

    Paradajky v pohároch prelejeme hotovým nálevom, necháme vychladnúť a poháre uzavrieme viečkom.

Diskusia k receptu