Paradajkovo-olivové lienky
Foto: cake002
Tieto lienky si robievame na malé pohostenia keď má niekto z našej rodiny sviatok. Sú chutné a jednoduché zvládnu ich urobiť aj deti.
14
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Bagetu si nakrájame na kolieska a potrieme ich Bryndzou.
- 2
Cherry paradajky si prekrojíme na polovicu A pridáme na bagetu.
- 3
Čierne olivy si prekrojíme na štyri štvrtiny a pridáme ako hlavičky lienok.
- 4
Zvyšné olivy si nakrájame na malé časti a pridáme na paradajky ako bodky.
- 5
Na ozdobenie pridáme rukolu, papriku alebo petržlenovú vňať.
- 6
Prajem dobrú chuť !
Tiež jednohubky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu