Slané jednohubky
Slané jednohubky

Paradajkovo-olivové lienky

cake002 - bez fotkycake002, 13. apríla 2017
Paradajkovo-olivové lienky
Foto: cake002

Tieto lienky si robievame na malé pohostenia keď má niekto z našej rodiny sviatok. Sú chutné a jednoduché zvládnu ich urobiť aj deti.

14
porcií
10 minút
príprava

Suroviny

1 balenie
100 gramov
1 balenie
2 kusy
Na ozdobenie:
1 hrsť
1 kus
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Bagetu si nakrájame na kolieska a potrieme ich Bryndzou.

  2. 2

    Cherry paradajky si prekrojíme na polovicu A pridáme na bagetu.

  3. 3

    Čierne olivy si prekrojíme na štyri štvrtiny a pridáme ako hlavičky lienok.

  4. 4

    Zvyšné olivy si nakrájame na malé časti a pridáme na paradajky ako bodky.

  5. 5

    Na ozdobenie pridáme rukolu, papriku alebo petržlenovú vňať.

  6. 6

    Prajem dobrú chuť !

    Paradajkovo-olivové lienky - obrázok 6

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia