Foto: eldina
blíži sa čas grilovačiek a paprík, toto je výborná príloha, ktorej príprava netrvá dlho
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Potrebujeme:/pridala som k základnému receptu aj 2 strúčiky cesnaku , mletú chilli papriku a pažítku/
-
2
papriky nakrájať na kolieska, do hrnca dať variť ocot, cukor, soľ, bobkový list/dala som 4/, pridala som aj cesnak a chilli...v náleve variť papriky asi 20 minút-je potrebné, aby zmäkli, ale neboli ako lečo....:)))
-
3
medzitým zmiešať horčicu s olejom a pripraviť si uzatvárateľné fľašky.../pridala som do horčice aj pažítku/
-
4
zmäknuté papriky scediť a zmiešať s horčicou a olejom..dobre premiešať..
-
5
také horúce plniť do fliaš, nechať vychladnúť a držať v chladničke... nezabudnúť veľkými lyžicami /vidličkami jesť ku grilovanému mäsu..:)))))))))))))...
-
6
* ked budem mať dostatok paprík, predsa len, ešte nie sú najlacnejšie, urobím to z pečených paprík..
A ty sa len nádherne usmievaš na všetko a je ti fajn. Nech ti ten
pekný úsmev vydrží celý život. Krásny večer a všetky a furt.