Papriky v horčicovej omáčke (fotorecept)
	        Autor receptu: eldina
	         
	        
	        blíži sa čas grilovačiek a  paprík, toto je výborná príloha, ktorej príprava netrvá dlho 
| 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	20 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Potrebujeme:/pridala som k základnému receptu aj 2 strúčiky cesnaku , mletú chilli papriku a pažítku/
 - papriky nakrájať na kolieska, do hrnca dať variť ocot, cukor, soľ, bobkový list/dala som 4/, pridala som aj cesnak a chilli...v náleve variť papriky asi 20 minút-je potrebné, aby zmäkli, ale neboli ako lečo....:)))
 - medzitým zmiešať horčicu s olejom a pripraviť si uzatvárateľné fľašky.../pridala som do horčice aj pažítku/
 - zmäknuté papriky scediť a zmiešať s horčicou a olejom..dobre premiešať..
 - také horúce plniť do fliaš, nechať vychladnúť a držať v chladničke... nezabudnúť veľkými lyžicami /vidličkami jesť ku grilovanému mäsu..:)))))))))))))...
 - * ked budem mať  dostatok paprík, predsa len, ešte nie sú najlacnejšie, urobím to z pečených paprík..