Tvarohová nátierka
Tvarohová nátierka

Paprikovo-tvarohová nátierka „körözött“

Norbert Veress
šéfkuchár hotela Galanta**** v Galante, 5. decembra 2019
Paprikovo-tvarohová nátierka „körözött“
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
15 minút
príprava

Suroviny

300 g
1 ks
1 PL
50 g
50 g




Postup

  1. 1

    Cibuľu nakrájame na malé kocky. V miske vymiešame tvaroh, maslo, kyslú smotanu a červenú papriku. Ochutíme čiernym korením. Do zmesi pridáme cibuľu, mletú rascu a soľ podľa chuti.

  2. 2

    Hotové körözött dáme na pár minút do chladničky. Podávame s pečivom.

Diskusia k receptu

kukulienka71
ó, vďaka za pripomenutie. Výborné, ak je tam veľa nadrobno nakrájanej cibuľky a ozaj chutnej červenej papriky.