Paprikáš z bažanta

redakcia - fotkaredakcia, 7. októbra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
40 g
40 g
100 g
30 g
200 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Očisteného a vypitvaného bažanta umyjeme a pokrájame na kúsky. Do horúcej masti pridáme údenú slaninu pokrájanú na kocky, cibuľu pokrájanú na plátky a spolu všetko popražíme.

  2. 2

    Potom pridáme mäso, červenú papriku, čierne korenie, soľ, trochu vody a na miernom ohni dusíme. Kyslú smotanu rozmiešanú s múkou prilejeme k mäkkému mäsu a povaríme.

  3. 3

    Podávame s haluškami alebo tarhoňou.

Diskusia k receptu


Jeden komentár
Vymazať
prave ho idem skusit...podla ingrediencii to vyzera na taky dobry standard, takze by to mohlo aj chutit ... dufam :)