Foto: palma
Komerčný recept <br /> Možností ako spracovať papriku je niekoľko - od varenej, pečenej až po slovenskú klasiku lečo. Jedným z menej bežných spôsobov je naložiť Zobraziť celý popisKomerčný recept <br /> Možností ako spracovať papriku je niekoľko - od varenej, pečenej až po slovenskú klasiku lečo. Jedným z menej bežných spôsobov je naložiť ju do oleja. Základom je kvalitný olej a zdravé plody papriky.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Papriky umyte, zbavte jadra a semiačok a nakrájajte na približne rovnaké plátky a povarte asi 2 minúty v náleve. Papriku vyberte, dajte do pohárov a nálev nechajte prevrieť. Horúcim nálevom naplnťe poháre, otočte viečkom dole a nechajte vychladnúť v deke.
Diskusia k receptu