Pangasius so zeleninou

orchidea - fotkaorchidea, 24. júla 2011
Pangasius so zeleninou
Foto: orchidea

Veľmi rýchle a chutné jedlo z ryby. Vyskúšala som už viaceré recepty z Varechy, boli veľmi chutné a tak chcem pridať aj ten môj Zobraziť celý popisVeľmi rýchle a chutné jedlo z ryby. Vyskúšala som už viaceré recepty z Varechy, boli veľmi chutné a tak chcem pridať aj ten môj spôsob prípravy pangasiusa.

Suroviny

 miešaná
  strúhaný
 čerstvé
  na zeleninu




Postup

  1. 1

    Rybu si nechám trochu rozmraziť a nakrájm na porcie. Potom porcie posolím a posypem korením na ryby. Chvíľu počkám aby sa korenie vsiaklo.

  2. 2

    Misku z jenského skla potriem olejom, poukladám porcie ryby, posypem čerstvými bylinkami - yzopom a šalviou a zasypem mrazenou zeleninou (použila som zmes mrkvičky, hrášku, kukurice, šampiňónov). Zeleninu posypem grilovacím korením na zeleninu, obložím plátkami masla a zakryjem alobalom. Netreba podlievať, lebo mrazená zelenina pustí šťavu.

  3. 3

    Dám piecť do rúry vyhriatej na 200 - 220 stupňov a pečiem asi 15 - 20 minút. Potom misku vyberiem, alobal odstránim, posypem strúhaným syrom, ak nemám syr na strúhanie, ako sa mi to stalo aj dnes, používam aj plátkový. Dám zapiecť kým sa syr pekne neroztopí.

    Pangasius so zeleninou  - obrázok 3

Diskusia k receptu

danculka
Pri servírovaní dať menej zemiakov a je to aj pre nás diabetikov,super....dík...
nika60
páči sa mi to vyskúšam ryby mám veľmi rada
evanaaa
Ryby aj ja robím častejšie, včera sme mali šťukozubca, neviem, čo je to za rybu ( morská), boli to malé asi 15 cm rybky, teiž som ich zapekala, a podávala k nim pyré, zdali sa mi trochu suché, tak radšej vyskúšam tohto pangasia nabudúce, zdá sami byť lepší.
cica2
pekný a lákavý receptík, ryby máme radi na akýkoľvek spôsob
kata50
Ryby pripravujem pravidelne 1x do týždňa v akejkoľvek podobe. No od určitého času, som si dala od pangasia pauzu. :-((
Vďaka za tento recept.
concord
Ten výraz jánska misa ma neustále irituje. To nie je misa od nejakého Jana z Hornej Dolnej ale volá sa jenská misa, pretože takúto misu dělali v Ostblocku jedině soudruzi z bývalej NDR v meste Jena.(tak jak ti lžíčky ve filmu Pelíšky)) To len tak bokom od receptu
danielka3
orchidea, ďakujem za receptík, včera som varila. Vinikajúce!
olusa
Chutné a rýchle! Vdaka za rcp :)
luss44
dnes som potrebovala navariť rýchly obed, tak som stavila na tento receptík a úspech bol zaručený, budem robiť častejšie :) ďakujem za tip
orchidea
@luss44 - máš pravdu, je to ozaj rýchly recept nám doma tiež chutí a tak som rada, že si bola aj ty spokojná...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia