Foto: orchidea
Veľmi rýchle a chutné jedlo z ryby. Vyskúšala som už viaceré recepty z Varechy, boli veľmi chutné a tak chcem pridať aj ten môj Zobraziť celý popisVeľmi rýchle a chutné jedlo z ryby. Vyskúšala som už viaceré recepty z Varechy, boli veľmi chutné a tak chcem pridať aj ten môj spôsob prípravy pangasiusa.
Postup
-
1
Rybu si nechám trochu rozmraziť a nakrájm na porcie. Potom porcie posolím a posypem korením na ryby. Chvíľu počkám aby sa korenie vsiaklo.
- 2
Misku z jenského skla potriem olejom, poukladám porcie ryby, posypem čerstvými bylinkami - yzopom a šalviou a zasypem mrazenou zeleninou (použila som zmes mrkvičky, hrášku, kukurice, šampiňónov). Zeleninu posypem grilovacím korením na zeleninu, obložím plátkami masla a zakryjem alobalom. Netreba podlievať, lebo mrazená zelenina pustí šťavu.
- 3
Dám piecť do rúry vyhriatej na 200 - 220 stupňov a pečiem asi 15 - 20 minút. Potom misku vyberiem, alobal odstránim, posypem strúhaným syrom, ak nemám syr na strúhanie, ako sa mi to stalo aj dnes, používam aj plátkový. Dám zapiecť kým sa syr pekne neroztopí.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Vďaka za tento recept.