Pangasius na masle s pórom so zemiakovou kašou
Je to velmi obľúbené jedlo mojej dcérky, vždy všetko spapá
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pangasius filety posypeme soľou, bazalkou a obalime v hladkej múke
- 2
Na olej dáme nakrájaný pór a opražíme do zlatista, potom pridáme pangasius filety a opražíme ich z každej strany
- 3
Medzitým dáme variť zemiaky na zemiakovú kašu so soľou.
- 4
Odoberieme vodu zo zemiakov a pridáme ju na panvicu k rybkám, aby sa to 10 minút podusilo. Tá voda dá omáčke skvelú chuť.
- 5
Po 10 minútach je rybka hotová a podávame ju so zemiakovou kašou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
no, no, no, toto nám nerob. Keď mi tak milujeme pangasia.