Foto: drevotrieska
Mám rada pikantné chute tak som sa trošku pohrala so zeleninkou zo záhradky a vyšlo z toho toto :)
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájame zemiaky na mesiačiky/štvrtinky a začneme ich opekať na oleji spolu s paradajkami.
- 2
Potom pridáme salámu (alfabio - dá sa zohnať v predajniach Fresh) pokrájanú na kocky/obdĺžniky a všetko okoreníme chilli a soľou a pomiešame. Dávkujeme korenie podľa chuti.
- 3
Všetko necháme prepiecť dozlatista a podávame s šalátovou uhorkou a šalátom, poprípade inými surovinami a polejeme zvyšným olejom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
- som sa trošku pohrala so zeleninkou zo záhradky- A toto sú tvoje použité suroviny ... (najlepšie sušené paradajky cherry, sójová saláma