Foto: jenni
Palacinky, ktoré pripravíte aj bez vajíčka s tým, že sa vám vôbec nebudú trhať, sú tenučké a chuťovo (skoro) ako klasické.
Postup
-
1
Všetky ingrediencie na palacinky si spolu zmiešame v miske, prešľaháme ich metličkou alebo zmixujeme. Panvicu si poriadne rozpálime, pridáme 1 PL kokosového oleja a pridáme palacinkové cesto (ja som dala 2 naberačky), ktoré rovnomerne rozlejeme na panvici. Palacinky smažíme na miernom plameni a keď vidíme, že je povrch jednej polky palacinky prepečený, palacinku obrátime.
- 2
Palacinky som podávala s vanilkovým krémom, ktorý som spravila ako klasický vanilkový puding, no trochu redší, s použitím rastlinného mlieka. Palacinky som preliala čokoládovou polevou, ktorá pozostáva z rozpustenej čokolády na varenie a kokosového tuku. A ako ozdoba - jahody. :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu