Foto: palokuchki
Prisla som z dovolenky, v komore bolo trochu vela tuniakovych konzerv, tak som hladala recepty ako tieto konzervy zuzitkovat. Recept na tieto palacinky som Zobraziť celý popisPrisla som z dovolenky, v komore bolo trochu vela tuniakovych konzerv, tak som hladala recepty ako tieto konzervy zuzitkovat. Recept na tieto palacinky som nasla na tejto stranke http://aww.ninemsn.com.au/article.aspx?id=8436352. Rodine to chutilo a myslim si, ze je to aj dobry a rychly sposob ako uhostit necakanu navstevu. Recept som trochu zmenila. Namiesto kukurice som pouzila mrazeny hrasok.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Navprv som si urobila slane palacinkove cesto. Cesto bolo trochu redsie ako normalne cesto na palacinky.
-
2
Na rozpustene maslo som pridala postruhanu mrkvu, na platky postruhanu cibulu a mrazeny hrasok.
-
3
Zeleninu som na miernom ohni poprazila.
-
4
K oprazenej zelenine som pridala hladku muku.
-
5
Muku som premiesala so zeleninou a vsetko som spolu este chvilu poprazila.
-
6
Poprazenu zeleninu som zaliala mliekom, posypala som ju solou a cerstvo mletym korenim styroch farieb. Vsetko som nechala spolu prevriet.
-
7
Do uvarenej omacky som pridala horcicu a nastruhany syr. Vsetko som spolu premiesala a este trochu dochutila korenim a solou.
-
8
Do dochutenej omacky som pridala tuniaka z konzervy rozobraneho na mensie kusky. Je dobre mat uz omacku dochutenu pred pridanim tuniaka, aby sa to uz nemuselo zbytocne vela miesat. Omacka je chutna ked su v nej kusky ryby.
-
9
Na koniec som si upiekla palacinky klasickym sposom.
-
10
a naplnila som ich pripravenou plnkou.
-
11
Palacinky su chutne same, ale mozu sa tiez podavat s lubovolnym salatom.
Ďakujem za recept