Palacinky aj pre začiatočníkov

tulen1 - fotkatulen1, 2. júna 2013

Tieto palacinky su jemne a nelepia sa na panvicu Ked som ich 1x urobila ani som sa nenazdala a už boli z taniera fuč:-)) Zobraziť celý popisTieto palacinky su jemne a nelepia sa na panvicu Ked som ich 1x urobila ani som sa nenazdala a už boli z taniera fuč:-)) Všetkym velmi chutili dufam že budu chuťiť aj Vam :)

10-15 minút
príprava

Suroviny

200 g
1 ks
3 dl
2 dl
1 dl
3 PL




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny zmiešame spolu..

  2. 2

    Palacinky usmažíme na oleji

  3. 3

    A nakoniec si ozdobime ako chceme ja mam najradsej nutelu a šlahačku

  4. 4

    Dobru chuť :-))))

Diskusia k receptu

sracz
šikovná si Ty @tulen - čučoriedka malá milá! Mám z Teba radosť, rastie nám nová generácia vrtkých gazdiniek! Blahoželám, len tak ďalej!
alda
Na svoj vek si veľmi šikovná a usilovná, to sa ti musí uznať.. . Ja síce dávam do palacinkového cesta 3 vajíčka, ale tvoj recept je s 1 vajcom lacnejší a možno aj zdravší. Musím to vyskúšať.
valeri
Šikulka si :-)), ja sce nikdy suroviny nevážim ani nemeriam, len tak "přiměřeně", ale tiež dávam len jedno vajce a tiež sa rada nechám poučiť. Tvoj recept vyskúšam, lebo ja nedávam ani olej.
boxik
Šikovná na to , že máš 12 rokov, ani ja nedávam olej ani vodu pretože tej je v mlieku dosť , ale za to pridávam štipku soli.
denisa1
Palacinky som robila už viac krát, ale takýto zlý recept som ešte nemala :(
anina277
Aj ja robím tieto palacinky, ale nedávam cukor, len vanilkový. Robím hneď z dvoch dávok. Voláme ich palacinky 321, podľa ingrediencií/mlieko,voda,olej. Sú výborné a vôbec sa nelepia




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia