Ovsená kaša à la risotto

Autor receptu: johaneska

Niekedy vzniknú aj takéto chutné a rýchle recepty a hlavne jednoduché.

1
porcia
20 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. Vlocky uvaríme s 2 hrnčekami vody do hustej kaše a podľa chuti osolíme a okoreníme a dáme oregano.
  2. Medzitym si na kokosovom oleji orestujeme rajčiny. Keď máme vlocky uvarené, primiesame parmezan a 2 PL olivoveho oleja.
  3. Cuketu nakrájame na kolieska, dáme na plech vystlaný pečiacim papierom, pokvapkame trochou olivoveho oleja, osolime, okorenime a pecieme pri 180 stupnoch 20 minut.
  4. Vlockove risotto dáme do misky, pridame opečené rajčiny, bazalku, cuketu a posypeme zvyšným parmezánom.