Foto: DR. OETKER
Ak sa vám zdajú koláče príliš obyčajné, vyskúšajte osviežujúci dezert v neodolateľnej kombinácii s čerstvým ovocím, bez tuku a so želatínou...
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Na prípravu želé privedieme 250 ml vody do varu. Obsah vrecúška spolu s cukrom vsypeme do horúcej vody (vodu už nevaríme) a ručne metličkou veľmi dobre zamiešame.
- 2
Prilejeme biele víno a opäť zamiešame. Hotové želé nalejeme do formy a necháme stuhnúť v chladničke minimálne 5 hodín alebo cez noc.
- 3
Náš tip: Vo forme vykrojíme zo želé srdiečka a pomocou kuchynského noža alebo plochej lopatky naukladáme na tanier. Do srdiečok môžeme napichať špáradlá.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu