10 minút
príprava
príprava
20 minút
na 175 °C
na 175 °C
Suroviny
| Cesto: | |
| 7 ks |
|
| 4 PL |
|
| 3 PL |
|
| Ovocie: | |
| 4-5 ks |
|
| 100 g (čerstvé alebo mrazené) |
|
| Plnka: | |
| 2 bal |
|
| 2 PL |
|
| 1 bal |
|
| 1 ks |
|
| Poleva: | |
| 1 ks 50 %-ná |
|
| 1 ks |
|
| 2 PL |
|
Postup
-
1
Oddelíme bielky od žĺtkov do dvoch misiek. K bielkam pridáme 2 PL kokosového cukru a vyšľaháme. K žĺtkam pridáme 2 PL kokosového cukru a tiež vyšľaháme. Hmotu jemne spojíme, pridáme kakao a vylejeme na plech (40 x 26 cm) vystlaný papierom. Pečieme na 175 °C.
- 2
Na vychladený upečený korpus naukladáme banány nakrájané na kolieska. Smotanu na šľahanie vyšľaháme. Pridáme tvaroh, vanilkový cukor, kokosový cukor a premiešame. Tvarohovú plnku natrieme na banány. Na krém naukladáme maliny.
- 3
Poleva: Do hrnca dáme smotanu na šľahanie a na kúsky nalámanú kvalitnú čokoládu. Varíme na miernom ohni, kým sa neroztopí. Na zjemnenie pridáme 2 PL smotany. Polevou ozdobíme vrch zákusku. Dáme chladiť aspoň na 2 hod.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu