Foto: saxinka
10 minút
príprava
príprava
20 minút
na 175 °C
na 175 °C
Suroviny
Cesto: | |
7 ks |
|
4 PL |
|
3 PL |
|
Ovocie: | |
4-5 ks |
|
100 g (čerstvé alebo mrazené) |
|
Plnka: | |
2 bal |
|
2 PL |
|
1 bal |
|
1 ks |
|
Poleva: | |
1 ks 50 %-ná |
|
1 ks |
|
2 PL |
|
Postup
-
1
Oddelíme bielky od žĺtkov do dvoch misiek. K bielkam pridáme 2 PL kokosového cukru a vyšľaháme. K žĺtkam pridáme 2 PL kokosového cukru a tiež vyšľaháme. Hmotu jemne spojíme, pridáme kakao a vylejeme na plech (40 x 26 cm) vystlaný papierom. Pečieme na 175 °C.
- 2
Na vychladený upečený korpus naukladáme banány nakrájané na kolieska. Smotanu na šľahanie vyšľaháme. Pridáme tvaroh, vanilkový cukor, kokosový cukor a premiešame. Tvarohovú plnku natrieme na banány. Na krém naukladáme maliny.
- 3
Poleva: Do hrnca dáme smotanu na šľahanie a na kúsky nalámanú kvalitnú čokoládu. Varíme na miernom ohni, kým sa neroztopí. Na zjemnenie pridáme 2 PL smotany. Polevou ozdobíme vrch zákusku. Dáme chladiť aspoň na 2 hod.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu