Oreo-Kinder tart
Božský a krémový :)
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Sušienky zomelieme a spojíme s roztopeným maslom a mliekom. Zmes rovnomerne vtlačíme do okrúhlej formy (priemer 28 cm) a dáme piecť na 8-10 minút do predhriatej rúry na 180 °C. Po upečení necháme vychladnúť.
- 2
 Pripravíme si bielu ganache. 150 ml smotany zohrejeme (nesmie vrieť) a rozpustíme v nej bielu čokoládu. Miešame, aby sa čokoláda rozpustila a ganache bola bez hrudiek. Rovnomerne ju nalejeme na korpus, necháme vychladnúť a následne vložíme do chladničky stuhnúť na 30 minút.
- 3
 Po odstátí opakujeme postup s mliečnou čokoládou a tmavú ganache opatrne nanesieme na bielu plnku. Necháme v chladničke stuhnúť, najlepšie cez noc.
- 4
 Tip: Do bielej ganache, ktorá nám ostala, môžeme primiešať trocha rozdrvených sušienok a vyformovať guličky, ktoré použijeme na dekoráciu.
                                                    - 5
 Viac chutných receptov na instagrame @frommykitchendotcom
Tiež Čokoládový zákusok:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 

                                                    




                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu