Oreo-Kinder tart
Foto: frommykitchendotcom
Božský a krémový :)
Postup
-
1
Sušienky zomelieme a spojíme s roztopeným maslom a mliekom. Zmes rovnomerne vtlačíme do okrúhlej formy (priemer 28 cm) a dáme piecť na 8-10 minút do predhriatej rúry na 180 °C. Po upečení necháme vychladnúť.
- 2
Pripravíme si bielu ganache. 150 ml smotany zohrejeme (nesmie vrieť) a rozpustíme v nej bielu čokoládu. Miešame, aby sa čokoláda rozpustila a ganache bola bez hrudiek. Rovnomerne ju nalejeme na korpus, necháme vychladnúť a následne vložíme do chladničky stuhnúť na 30 minút.
- 3
Po odstátí opakujeme postup s mliečnou čokoládou a tmavú ganache opatrne nanesieme na bielu plnku. Necháme v chladničke stuhnúť, najlepšie cez noc.
- 4
Tip: Do bielej ganache, ktorá nám ostala, môžeme primiešať trocha rozdrvených sušienok a vyformovať guličky, ktoré použijeme na dekoráciu.
- 5
Viac chutných receptov na instagrame @frommykitchendotcom
Tiež Čokoládový zákusok:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu