Orechový dezert s opitým ovocím
Helena Kohútová
šéfcukrárka hotela Elizabeth v Trenčíne, 16. februára 2016
šéfcukrárka hotela Elizabeth v Trenčíne, 16. februára 2016
Foto: Robert Hüttner
9
porcií
porcií
35 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Nesekané pistácie a vlašské orechy spojíme dokopy spolu s medom a hmotu vložíme naspodok silikónových formičiek.
- 2
Čokoládu rozpustíme nad parou spolu so šľahačkou a zalejeme tým orechovo–medovú hmotu.
- 3
Takto naplnené formičky vložíme aspoň na 3 hodiny do mrazničky. Stuhnuté tortičky vyberieme z formičiek a podávame s omáčkou z lesných plodov, ktorú si spravíme uvarením všetkých potrebných surovín.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu