Orechové košíčky s ovocnou penou
Anna Osvaldová
cukrárka Business hotela Astrum Laus**** v Leviciach, 20. decembra 2017
cukrárka Business hotela Astrum Laus**** v Leviciach, 20. decembra 2017

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
50 minút
príprava
príprava
10-12 minút
na 160 °C
na 160 °C
Suroviny
125 g |
|
50 g |
|
70 g |
|
40 g |
|
1 PL |
|
1 ks |
|
štipka |
|
na natretie |
|
Pena: | |
250 ml roztierateľný |
|
2 PL |
|
hustý |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Pripravíme cesto z uvedených surovín, vymiesime ho a postupne plníme formičky. Košíčky upečieme pri 160 °C, teplé vyklopíme a natrieme jahodovým lekvárom.
- 2
Pena: Roztierateľný tuk vyšľaháme s vanilkovým cukrom na hustú penu. Do peny zľahka vmiešame jahodový lekvár.
- 3
Penou naplníme vrecko s ozdobným špicom a striekame penu do košíčkov. Dozdobíme drobným ovocím a čokoládovou drvinou alebo podľa vlastnej fantázie.
Tiež orechové košíčky:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 2 komentáre