Opekané rezance so shitake
Branislav Laš
šéfkuchár hotela Sebastian v Modre, 13. septembra 2015
šéfkuchár hotela Sebastian v Modre, 13. septembra 2015
Foto: Robert Hüttner
Mäso lesa. Napriek tomu, že huby obsahujú najmä vodu, dajú sa z nich pripraviť jedlá ako z najjemnejšieho a najdrahšieho mäska. Chutné, originálne a Zobraziť celý popisMäso lesa. Napriek tomu, že huby obsahujú najmä vodu, dajú sa z nich pripraviť jedlá ako z najjemnejšieho a najdrahšieho mäska. Chutné, originálne a svojsky rozvoniavajúce.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rezance uvaríme v osolenej vode a scedíme. Na arašidovom oleji opražíme všetky suroviny.
- 2
Potom pridáme cesnak a sójovú omáčku. Nakoniec všetko premiešame s rezancami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
A ak si mal drevnatí stopky, ktoré sa nedali jesť, znamená to, že si mal staré huby.