Foto: egreska
Postup
-
1
V hrnci si rozpustíme maslo a pridame do neho všetky ostatné ingrediencie.Nechame bublat na miernom ohni asi 10-15 minut,sem-tam premiešame.Možete si to dochutit podla svojej chuti ,tie množstva su len orientačne takže kludne možete ešte niečo pridat alebo ubrat...
-
2
Ja som robila z doma dostupných surovín..
-
3
Dočítala som sa ,že v chladničke vydrží tyžden ale da sa v pohode aj zamrazit.Používa sa ako dip k pečenemu a grilovanemu mäsu.Ak ju chcete použit ako marinadu na maso tak odporučam potriet mäso až tesne pred dopečením,lebo inak može zhoriet a zhorknut.
este k tomu pridaj "tekuty dym" ( to zneje ako vtip) ale sa to naozaj predava a budete to Smokey BBQ Sauce .( zadymena grilovacia omacka).
en.wikipedia.org/wiki/Liquid_smoke...
@huck napísala som tak ako bolo v povodnom recepte ale treba davat postupne ,koštovat a dochucovat ..jeden ma rad sladšie,iný nie..