Dosť často nemám chuť príliš kreovať pri varení a tak pripravím lososový steak bez ničoho a pre zmenu kurací steak bez ničoho. Tentokrát som Zobraziť celý popisDosť často nemám chuť príliš kreovať pri varení a tak pripravím lososový steak bez ničoho a pre zmenu kurací steak bez ničoho. Tentokrát som bola trpezlivejšia a mrkla do veľkých chladničkových zásob a improvizovala som s pocitom, že viem čo s čím bude chutné, a podarilo sa.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na výpeku z opečenej ryby či iného mäsa orestujeme na krúžky nakrájanú cibuľku. Pridáme cesnakové strúčiky v šupke, len mierne rozmačknuté, a orestujeme.
- 2
Pridáme čerstvý špenát, orestujeme a ak sa už javí hotový vyberieme cesnak i so šupkou (niekedy sa oddeli). Nakrájame na menšie kúsky paradajky, kúsok chilli papričky a rovnako chvíľu necháme osmahnúť. Zalejeme kokosovým mliekom, posypeme kurkumou a necháme prevrieť.
- 3
Osolíme dľa potreby (paradajky bývajú slanšie) a ukončíme varenie. ... ak budete mať potrebu zahusťovať (čo ja nikdy nemám), prisypte škrobovú múčku.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu