Ocinov biftek

Autor receptu: hrky

Verím, že biftekov sa tu nájde určite veľa, no ja som nikdy nehľadala, pretože robím veľmi často iba "ocinov biftek" a dodnes verím, že keď ho urobí chlap, tak chutí lepšie. Preto ocinov, lebo moje spomienky sa vďaka nemu presúvajú do môjho najmenšieho detstva, kedy v tej dobre toto bolo niečo extra a nie v každej rodine si mohli túto chuťovku dovoliť a vždy pri ňom bol môj ocino a dodal mu akúsi vážnosť a pátos..

15 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Mäso odblaníme a pomelieme. Na kocky nakrájame cibuľu, pretlačíme cesnak a všetky suroviny a koreniny spolu dobre premiešame a samozrejme ochutnáme, či je všetko podľa našej chuti.
  2. Podávame na opečených hriankach a kto má rád, tak k tomu čaj :)