Foto: svetlana9
Pre tých, čo neradi varia, ale radi papajú, hlavne teplú stravu.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 liter |
|
250 dg |
|
1 KL |
|
2 KL |
|
1 KL sušený |
|
3 ks strednej veľkosti |
|
6 ks strednej veľkosti |
|
750 dg ,kuracie |
|
Postup
-
1
postavíme variť vodu s pokrájanou kapustou, soľou a cesnakom. Kým zovrie, očistíme mrkvu a zemiaky.
-
2
Vsypeme do polievky.
-
3
Keď to znova zovrie, vložíme zmrazené morčacie krídlo, alebo kuracie stehná.
-
4
Dáme variť prikryté na mierny oheň.
-
5
Po hodine mám uvarenú chutnú polievku aj hlavné jedlo.
-
6
Zemiaky sú veľmi chutné, varili sa v mäsovo-zeleninovom vývare. Ako príloha slúži zelenina z polievky.
Diskusia k receptu