Obaľované guľky

Mária Miklovičová
šéfcukrárka Grand Restaurantu v Piešťanoch, 12. decembra 2011
Obaľované guľky
Foto: Pravda - Robert Hüttner

Suroviny

70 ml
100 g
60 g
200 g
 na obaľovanie
 na ozdobu




Postup

  1. 1

    Za stáleho miešania všetky suroviny rozpustíme, dáme do chladničky stuhnúť, aby sme mohli tvarovať guľôčky. Ak chceme, môžeme ich striekať ozdobným vrecúškom a až potom ich dať stuhnúť.

  2. 2

    Guľôčky namáčame v čokoláde, kakau alebo v mletých orieškoch.

Diskusia k receptu

hubata
Čokoládová dobrota, asi by som guľky dala do košíčkov, lebo na sedačke by boli detské stopy raz-dva (aj tak budú, čo už ....).
vcelka
Pani cukrárka nemá sedačku. :-) HUbata, ty si teraz ale fakt hubata - a čo keď sa steak vykydne do lona hostiteľke na novú sukňu... a horčica z grilovačky na zánovné flanelové nohavice niektorého kmeťa...
pepies
:-) presne tak, súhlasím s vcelkou:-) guľky vyzerajú lákavo, určite ich urobím, ďakujem za inšpiráciu!
damisa
vyzerá to pekne niečo nové, vyskúšam
tekuna
Dnes som receptík vyskúšala a som veľmi spokojná a tá fantastická chuť sa nedá opísať. Ďakujem a určite ho zaradím medzi moje obľúbené.
ivkaa
Vyskúšala som... Sú naozaj jednoduché a veľmi dobré :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia