Tento koláčik je obľúbený u mojich detí, keď ho urobím nikdy dlho nevydrží.
porcií
príprava
na 190 °C
Suroviny
200 g |
|
200 g |
|
80 g |
|
1 g |
|
200 ml |
|
1 balíček |
|
štipka |
|
1 PL |
|
Plnka: | |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Všetky ingrediencie dám do mixéra a vypracujem cesto, ktoré nechám 1/2 hodinu vykysnúť na teplom mieste.
-
2
Rozdelím cesto na 4 rovnaké diely.
-
3
Zoberiem prvé cesto a rozvaľkám ho na hrúbku pol centimetra, potom si naň položím okrúhlu formu a otlačím okraje. Krájačom na pizzu orežem prebytočné časti.
-
4
Na plech si dám mastný papier na pečenie a položím naň vyvaľkané a orezané cesto na ktoré natriem nugetu. Ak je príliš hustá dám ju na chvíľku do mikrovlnky zohriať potom sa dá výborne natierať. Takto postupujem aj s ostatnými 3 cestíčkami.
-
5
Krájačom na pizzu rozdelím cesto na 16 dielov.
-
6
Každý diel raz otočím.
-
7
Vrch potriem zvyšným bielkom a do stredu môžete nasypať slnečnicu, mandľové lupienky ... Dám piecť do elektrickej rúry na 190 C asi 20 minút.
-
8
Upečený dozlatova je chutný a chrumkavý. Prajem dobrú chuť!
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu