Nugetová pochúťka (fotorecept)

Autor receptu: alionka

Tento koláčik je obľúbený u mojich detí, keď ho urobím nikdy dlho nevydrží.

16
porcií
35 minút
príprava
20 minút
na 190 °C

Postup

  1. Všetky ingrediencie dám do mixéra a vypracujem cesto, ktoré nechám 1/2 hodinu vykysnúť na teplom mieste.
  2. Rozdelím cesto na 4 rovnaké diely.
  3. Zoberiem prvé cesto a rozvaľkám ho na hrúbku pol centimetra, potom si naň položím okrúhlu formu a otlačím okraje. Krájačom na pizzu orežem prebytočné časti.
  4. Na plech si dám mastný papier na pečenie a položím naň vyvaľkané a orezané cesto na ktoré natriem nugetu. Ak je príliš hustá dám ju na chvíľku do mikrovlnky zohriať potom sa dá výborne natierať. Takto postupujem aj s ostatnými 3 cestíčkami.
  5. Krájačom na pizzu rozdelím cesto na 16 dielov.
  6. Každý diel raz otočím.
  7. Vrch potriem zvyšným bielkom a do stredu môžete nasypať slnečnicu, mandľové lupienky ... Dám piecť do elektrickej rúry na 190 C asi 20 minút.
  8. Upečený dozlatova je chutný a chrumkavý. Prajem dobrú chuť!