Nízkosacharidový arašidovo-čokoládový nanuk bez pridaného cukru videorecept

mukimarian - fotkamukimarian, 15. júla 2017

Nízkosacharidový čokoládovo-arašidový nanuk, ktorý si spravíš jednoducho a rýchlo doma. Chutí perfektne, vieš čo si do neho dáš a je bez pridaného cukru. Určite Zobraziť celý popisNízkosacharidový čokoládovo-arašidový nanuk, ktorý si spravíš jednoducho a rýchlo doma. Chutí perfektne, vieš čo si do neho dáš a je bez pridaného cukru. Určite vyskúšaj.

11
porcií
5 minút
príprava

Suroviny

250 g
250 ml 33 %-ná
70 g
100 g
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Celý postup si môžeš pozrieť vo videjku. Je veľmi jednoduchý.

Diskusia k receptu

evanaaa
Teda @Muki , to sú muky, pozerať a neochutnať! Jediné, čo mi zostáva je: 1) uložiť si tento recept- video do KK a 2) nakúpiť suroviny, potom už len 3) pustiť sa do výroby nanukov (a za 4) - pekne pomaly ich zjesť). :) Len neviem, či je arašid. maslo aj bez cukru, ale asi nie, treba teda niečim nahradiť......ostatné by vyhovovalo.
cesminaz
Mne sa tvoj recept na nanuk velmi páči :-) No a video je tiez super,také príjemné a aj zábavné.Som sa zasmiala :-) Mám 16ročného syna,ktorý teraz dbá na svoju líniu,tak som mu tvoje video ukázala.Páčilo sa mu,vraj môžem spravit :-) Tak niektory den vyskušam a urcite dám vediet ;-) Vdaka @Muki :-)
mukimarian
@Evanaaa (15.7.2017 16:28)
Dakujem ze sa recep pacil.ano v arasidovom masle je trosku cukru, ale dostat bezne kupit aj arasidove len cisto arasidy a tam je este menej. A ano odporucam odskusat. Chutia mega a oproti komercnemu nanuku su zlozenim niekde inde
evanaaa
@Marienka44 , občas ich dostať aj v marketoch, teraz som ich videla v Lídli, aj ja ich mám odtiaľ ( dávnejšie), ale ich nájdeš aj v Bille alebo Kauflande, len sa treba dobre popozerať, ale nie medzi potravinami.
mariaklara
wow, ... toto sú všetko ingrediencie, čo milujem....prídu mi deti na prázdniny, tak vyskúšam....teším sa na tieto nanuky...:-))
cesminaz
Tak @Muki konecne sme tieto tvoje nanuky vyskusali :-) Zial nedalo sa skor,lebo sme museli najprv formicky zohnat ;-) Nanuky som nechala robit syna,ved je uz dost velky,tak nech sa zabaví. Priprava je velmi lahka a rychla a chutovo su tiez velmi dobre.Take arasidové.Syn chce vyskusat nabuduce čisto vanilkovou chutou :-) Pridavam fotku nanukov,ktoré niesú na prvykrat také krasne :-/ tá čokoláda sa mi so smotanou nerozpustila,ale zhustla ako puding..Tak som musela pridat maslo,aby bola tekutejšia a dalo sa do nej namáčat nanuk.Zostala taká nehladká,ale inak dobra.To je isto aj inym typom smotany :-) Tak este raz diky za recept @Muki ;-) Pekny den.